Professioneel advies

Ben jij in Hoorn op zoek naar galajurken? Dan doe je dat natuurlijk niet zomaar. In de meeste gevallen is er sprake van een speciale gelegenheid. Zo één waar je goed voor de dag wilt komen. Dit kan best een uitdaging zijn. Weet jij bijvoorbeeld welke pasvorm en kleur goed bij jou past? Gelukkig voorzien onze specialisten je graag van advies. Met jarenlange ervaring in de bruidsmode hebben we oog voor detail. Zo koop je bij ons in Hoorn enkel een galajurk die écht bij jou past.

Een prachtig feest!

Binnenkort een feestje te vieren? Boutique Dani van Toll weet wel raad! Met jarenlange ervaring in de bruidsmode, was het in 2019 tijd voor een nieuw avontuur. Het verkopen van galajurken in Hoorn! Naast galajurken, bieden wij in deze - opzichzelfstaande - winkel ook cocktailjuken en bruidsjurken aan. Daarnaast kun je ook voor de bijbehorende accessoires bij ons terecht. Zo ben je er helemaal klaar voor!

Passen met & zonder afspraak!

Plotseling komt het in je op: je hebt nog een galajurk nodig! Gelukkig kun je altijd in onze boutique in Hoorn terecht om galakleding te passen. Dit kan zowel met als zonder afspraak. Wel raden wij aan om - zeker in de drukke periodes - vooraf een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat er een kamer voor jou beschikbaar is. Je krijgt dan de aandacht die je verdient. Reserveer jouw paskamer!

Pas vandaag nog galakleding in hartje Hoorn!

Een bruiloft. Een gala. Een andere sociale gelegenheid. Jij wilt er altijd op je allerbest uitzien. Reden genoeg om Hoorn door te spitten: op zoek naar de mooiste galakleding. Vergeet in deze zoektocht niet Boutique Dani van Toll binnen te lopen. Je vindt onze winkel aan de Vale Hen 1A. Voor vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen. Bel naar 0229 - 84 14 84 of vul ons contactformulier in. Loop jij binnenkort met de prachtigste galajurk onze winkel in Hoorn uit?

Boutique Dani van Toll
Vale Hen 1A
1621JX Hoorn
info@danivantoll.nl
0229 - 84 14 84

Maandag: 13:00 - 17:00
Dins- t/m vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Maak hier een afspraak