Galajurken Zaandam

De mooiste galajurken vlakbij Zaandam vind je bij de boutique van Dani van Toll. Of je nu uitkijkt naar een gala of een bruiloft, wij zijn er om je te helpen bij het vinden van de perfecte galajurk. In de boutique kunnen wij je adviseren welke jurk het beste past bij je gelegenheid en jouw stijl. Bel ons om een afspraak te maken of loop gerust eens binnen. Je kan in de boutique vlakbij Zaandam galajurken uitzoeken met of zonder afspraak. 

Cocktailjurk of galajurk uitzoeken nabij Zaandam

Twijfel je of je een cocktailjurk of een galajurk aan moet doen naar een feest in Zaandam Vaak kun je een hoop afleiden van de uitnodiging. Is de dresscode black tie? Zoek naar nabij Zaandam naar een lange galajurk. Mag je zelf kiezen of je black tie gaat? Dan heb je keuze uit zowel cocktailjurken als galajurken. Weet je het nog niet zeker? Neem de uitnodiging mee naar onze boutique en wij helpen je graag kiezen. Nog geen 30 minuten rijden vanaf Zaandam helpen wij je een galajurk kiezen. Op onze jarenlange ervaring kun je met een gerust hart vertrouwen. 

Accessoires voor galajurken en cocktailjurken

Natuurlijk verkopen wij in onze boutique in regio Zaandam niet alleen galajurken. Om de look compleet te maken hebben wij een prachtige collectie accessoires voor je klaarliggen. Tasjes, clutches en een heleboel sieraden om uit te kiezen. Er is altijd wel iets te vinden dat je galajurk complementeert nabij Zaandam. Je zal bij ons fijne handgemaakte sieraden van Swarovski vinden, maar ook prachtige sieraden om een statement mee te maken. 

Kom galajurken passen nabij Zaandam

Maak snel een afspraak om galajurken te passen een half uurtje van Zaandam, of loop gewoon eens binnen! In onze boutique ben je altijd zonder afspraak welkom. Wel raden we het je aan om een afspraak te maken - dan houden we namelijk een paskamer voor je vrij. Bel 0229 - 84 14 84 of stuur een mail naar info@danivantoll.nl. We geven je graag alle aandacht die je verdient bij het passen van galajurken nabij Zaandam. 

Boutique Dani van Toll
Vale Hen 1A
1621JX Hoorn
info@danivantoll.nl
0229 - 84 14 84

Maandag: 13:00 - 17:00
Dins- t/m vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Maak hier een afspraak