Galajurken Purmerend

Met een duidelijk doel voor ogen, stap je het centrum van Purmerend binnen: op zoek naar galajurken. Misschien ben je een tikkeltje nerveus. Het is dan ook wel spannend. Je weet immers niet wat je moet en kunt verwachten. Want wat nu als je in Purmerend geen mooie galajurken kunt vinden? Gelukkig helpt Boutique Dani van Toll je ook in deze situatie graag. Stap voor stap. Geen enkele vraag is ons te gek. Kom daarom gerust een keer bij ons langs. Met of zonder pasafspraak. Tot gauw! 

Hulp bij het passen

Vastberaden ga je met jouw vriendinnen op pad. Jullie missie? Het vinden van de mooiste galajurken die Purmerend te bieden heeft. Het model dat jij uiteindelijk gaat dragen, moet jouw prachtige lichaam namelijk wel eer aandoen. Het vinden van de perfecte galakleding kan dan ook een hele uitdaging zijn in Purmerend. Want wat is nou jouw perfecte pasvorm? En wat de beste kleur? Met onze ervaring in de bruidsmode zoeken wij dit samen met je uit. Zo straal jij straks in één van de mooiste galajurken op het feest in Purmerend. Beloofd! 

Een prachtige jurk met Boutique Dani van Toll

We schuiven het niet onder stoelen of banken. Bij Boutique Dani van Toll hebben wij écht verstand van jurken. Ideaal voor wanneer je in of nabij Purmerend op zoek bent naar de mooiste galajurken. Al op 16-jarige leeftijd had Dani - de eigenaresse van deze winkel - een eigen collectie aan bruidsjurken ontworpen. Deze passie resulteerde niet veel later in de grootste bruidswinkel van heel Noord-Holland. 


In 2019 besloot Dani haar werkgebied te verruimen. Tijd om ook buiten haar huidige sector mensen te helpen. Galajurken. Cocktailjurken.  Boutique Dani van Toll was een feit! 

Direct galajurken passen nabij Purmerend?

De avonden zijn donker. De wind guur en koud. Maar jij? Jij staat te trappelen om naar buiten te gaan. Het is namelijk hoog tijd voor het gala! Op dit feest wil jij er natuurlijk adembenemend uitzien. Kom daarom snel galakleding passen nabij Purmerend! Je vindt de winkel van Dani van Toll aan de Vale Hen 1A in Hoorn. Maak vandaag nog een pasafspraak. Heb je een vraag? Bellen kan naar 0229 - 84 14 84. Welke van onze galajurken draag jij straks in Purmerend?

Boutique Dani van Toll
Vale Hen 1A
1621JX Hoorn
info@danivantoll.nl
0229 - 84 14 84

Maandag: 13:00 - 17:00
Dins- t/m vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Maak hier een afspraak