Galajurken Alkmaar

Heb je binnenkort een gelegenheid om naar uit te kijken in Alkmaar en zoek je een galajurk? Vlakbij Alkmaar verkoopt Dani van Toll de mooiste galajurken. Wij helpen je graag om de mooiste galakleding uit te zoeken voor een bruiloft of gala. Voor al het advies over welke jurk het best past bij jou en de gelegenheid kun je terecht bij ons. Bij Dani van Toll kun je galajurken passen met en zonder afspraak!

Wanneer een galajurk?

Staat er black tie op de uitnodiging? Kies dan een mooie lange galajurk. Is black tie optioneel? Dan kun je zowel naar cocktailjurken als galajurken kijken bij ons vlakbij Alkmaar. Twijfel je nog over of je moet kiezen voor een galajurk of misschien wel een cocktailjurk? Maar 30 minuten rijden van Alkmaar adviseren wij je over galakleding en cocktailjurken. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat je een passende outfit vindt. 

Accessoires bij galakleding in Alkmaar

Wij hebben vlakbij Alkmaar niet alleen galajurken, maar ook prachtige accessoires om elke outfit compleet te maken. Onze mooie en unieke collectie accessoires bestaat onder andere uit clutches, tasjes en natuurlijk sieraden. Voor ieder is er wat wils. In de collectie zijn subtiele handgemaakte sieraden te vinden van Swarovski, maar ook grote sprekende sieraden. 


Wij begrijpen goed dat je een accessoire vaker wilt gebruiken. Daarom hebben in de regio van Alkmaar tasjes die goed passen bij galakleding, maar ook erg leuk zijn voor dagelijks gebruik. 

Kom vlakbij Alkmaar galajurken passen

Al vanaf het begin kun je bij Dani van Toll naast bruidsmode ook de mooiste gelegenheidskleding van heel Noord-Holland vinden. Door de enorme vraag naar mooie galajurken en andere gelegenheidskleding hebben wij in het centrum van Hoorn een winkel kunnen openen in het centrum van Hoorn die hier volledig op is gericht. Een afspraak maken is niet nodig om galakleding te komen passen, maar we raden het wel aan. Het voordeel daarvan is dat je gegarandeerd een paskamer hebt en alle aandacht krijgt die je verdient. 


Neem nu contact op en kom dicht bij Alkmaar een prachtige galajurk uitzoeken in onze winkel. 

Boutique Dani van Toll
Vale Hen 1A
1621JX Hoorn
info@danivantoll.nl
0229 - 84 14 84

Maandag: 13:00 - 17:00
Dins- t/m vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Maak hier een afspraak