Galajurken

De plek waar je terecht kan voor de mooiste gala en avondjurken van heel Noord-Holland heb je zojuist gevonden. Bij Dani van Toll hechten we waarde aan kwaliteit, pasvorm en design. Dezelfde criteria hanteren voor ons volledige assortiment en daarom zul je gegarandeerd de perfecte jurk voor jouw speciale event bij ons vinden.

De prijzen van onze galajurken beginnen bij €149. Wij verkopen al onze galajurken uit voorraad. Voor een totaaloverzicht van onze collectie kun je het beste een afspraak maken en langs komen. We hebben een ruime keuze uit meer dan 100 galajurken.

Exclusief voor jou

Heb je binnenkort een evenement of bruiloft op de planning staan? Boek dan snel een afspraak met ons. Wij werken enkel op afspraak. Zo kunnen we je alle tijd en aandacht geven die je nodig hebt. 

Één jurk voor al je feestjes

Haal de Rulabelle multiway wrap jurk in huis en je hebt meteen de perfect outfit voor al je feestjes. De multiway jurk is geschikt voor iedere gelegenheid en biedt eindeloze mogelijkheden. Dankzij de lange schouderbanden kun je haar op verschillende manieren knopen, wikkelen en strikken. Zo creëer je in een handomdraai iedere keer weer een andere look.

Boutique Dani van Toll
Vale Hen 1A
1621JX Hoorn
info@danivantoll.nl
0229 - 84 14 84

Maandag: 13:00 - 17:00
Dins- t/m vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Maak hier een afspraak