Galajurken Heerhugowaard

Soms kan de zoektocht naar mooie galajurken in Heerhugowaard erg frustrerend zijn. Het vinden van de perfecte outfit blijkt dan toch niet zo makkelijk. Kijk in dat geval zeker eens over de grenzen van jouw gemeente heen. Zo heeft Boutique Dani van Toll een groot aanbod aan gala-, avond- en cocktailjurken voor je klaarliggen. Dus: wil je binnenkort buiten de stadsmuren van Heerhugowaard galajurken gaan passen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Boutique Dani van Toll!

De mooiste tijd van het jaar!

Hoewel de avonden donker en koud zijn, brengt de maand december veel sfeer in het land. Van pakjesavond tot Oud en Nieuw. Er is altijd veel gezelligheid te vinden. Natuurlijk loop je er dan ook graag netjes bij. Zeker wanneer het om het jaarlijkse gala gaat. Veel vrouwen starten dan ook vroeg met hun zoektocht naar de ideale avond- en galajurken, bijvoorbeeld in Heerhugowaard. Hier helpen wij - bij Boutique Dani van Toll - graag bij.

Persoonlijk advies

Vandaag de dag dragen we minder vaak een jurk. Er zijn dan ook voldoende vrouwen die niet zo goed weten welk model het beste bij hun figuur past. Appel. Peer. Zandloper. Daar heb jij misschien nog nooit van gehoord. Hoe weet jij dan welke galajurk je het best tijdens een feest in Heerhugowaard kunt dragen? Dani van Toll heeft het antwoord. Zij voorziet je graag van passend en persoonlijk advies. Zo verschijn je gegarandeerd op jouw allermooist op de dansvloer!

Een geweldige avond met Boutique Dani van Toll

Ben jij - nabij Heerhugowaard - op zoek naar een specialist in galajurken, avondjurken of cocktailjurken? Dan is Dani van Toll de aangewezen persoon. Als er iemand is, die verstand van jurken heeft, is zij het. Met de opening van Boutique Dani van Toll besloot ze haar werkgebied te verruimen. In deze winkel nabij Heerhugowaard vind je, onder andere:

Galajurken;
Cocktailjurken;

Deze week galajurken passen nabij Heerhugowaard?

Het meest sfeervolle seizoen van het jaar is weer aangebroken. Kerst. Sinterklaas. Gala. Of je nu in Heerhugowaard naar traditionele galajurken zoekt. Of in Hoorn op zoek bent naar een paar elegante avondjurken. Je kunt altijd bij Boutique Dani van Toll terecht. Maak daarom vandaag nog een pasafspraak of kom gewoon eens een keer langs. Je vindt ons aan de Vale Hen 1A in Hoorn. Voor vragen kun je bellen naar 0229 - 84 14 84. Welke galajurk trek jij aan op het eerstvolgende feest in Heerhugowaard?

Boutique Dani van Toll
Vale Hen 1A
1621JX Hoorn
info@danivantoll.nl
0229 - 84 14 84

Maandag: 13:00 - 17:00
Dins- t/m vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Maak hier een afspraak